TEATRUL STELA POPESCU – aprobat în unanimitate de CONSILIUL GENERAL AL MUNICIPIULUI BUCUREŞTI! Un moment istoric! La şedinţa din 28 aprilie, a fost invitată să ia cuvântul STELA POPESCU. Un proiect aplaudat de toţi consilierii generali. Au pledat în favoarea lui DORU GIUGULA, GABRIEL FĂTU, CRISTIAN OLTEANU, MARIANA CHIRIŞ si altii.Este un PROIECT special, (lansat de FORUMUL MUZICAL ROMÂN), pentru că propune o instituţie unică în peisajul artistic românesc, un teatru care aduce in prim plan coregrafii moderne, ingenioase, dinamice, de la baletul preclasic la techno, de la folclorul autentic la prelucrările de ultimă oră, dar va lansa şi musical-uri originale, semnate de tinerii noştri compozitori. Un repertoriu atractiv, o pledoarie profesionist argumentată pentru valorile artei, va întreţine permanent dialogul cu tinerii spectatori, va reuşi să capteze atenţia micilor melomani.

 

TEATRUL STELA POPESCU – fondator, Smaranda Oţeanu-Bunea – va cuceri publicul nu numai printr-un repertoriu diferit, faţă de celelalte scene dedicate copiilor, tinerilor, aflate sub egida CGMB, dar va oferi locuri de muncă celor mai talentaţi dansatori, coregrafi, solişti vocali – ceea ce este absolut extraordinar!
Mai mult, se doreşte să devină un ansamblu de IMAGINE, care să reprezinte BUCUREŞTIUL la cele mai importante confruntări de gen, naţionale şi internaţionale, numele actritei STELEI POPESCU, fără îndoială onorând instituţia, deschizând larg porţile marelui public!

 

TEATRUL STELA POPESCU, singurul teatru care poartă numele unei mari actriţe aflate în activitate – un eveniment mult aşteptat, care promite reprezentaţii inspirate, ce vor putea fi aplaudate la PALATUL NAŢIONAL AL COPIILOR, producţii pline de viaţă, de culoare, la care sunt invitaţi melomani de toate vârstele.